Vuurwapens en aanhoudingen, politie valt woning binnen aan de Noordersingel

BARENDRECHT – De politie is vandaag (Maandag 3 april 2023) een woning binnengevallen aan de Noordersingel in Barendrecht. Na de inval is de politie nog enige tijd in de woning aanwezig geweest om onderzoek te doen.

De politie wil nog niet melden waarom de woning werd binnengevallen en welke verdenkingen er zijn. Een woordvoerder van de Politie laat wel weten dat bij het onderzoek in de woning twee vuurwapens zijn aangetroffen en in beslag zijn genomen. Ook werden 2 mannen aangehouden: een 28-jarige man uit Rotterdam en een 22-jarige man uit Dordrecht.

Op het adres van de betreffende woning is het bedrijf ingeschreven van een net 29-jarige voetballer uit de Eredivisie. Het gaat niet om de (voormalige) woning van een 40-jarige oud-voetballer in dezelfde straat die eind vorig jaar moest worden verkocht nadat justitie beslag had gelegd op de miljoenenvilla.

Update: De eigenaar van de woning laat weten dat hij niet in de woning woont en dat deze via een makelaar is verhuurd aan anderen. Hij woont zelf elders, zijn bedrijf staat nog wel ingeschreven op het adres waar de inval plaatsvond.

Foto: Politievoertuigen aan de Noordersingel voor het onderzoek in de woning. (Ingezonden)

« | »