Aanrijding snorfiets en auto op de Strausslaan/Middeldijk in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Politie en ambulance zijn vanmiddag (Vrijdag 16 mei 2014) om tien over half vier gealarmeerd voor een aanrijding op de Middeldijk.

Op de kruising van de Strausslaan met de Middeldijk waren een snorfiets en auto met elkaar in botsing gekomen. De snorfietser reed op het fietspad naast de Middeldijk en de automobiliste wilde vanaf de Middeldijk de wijk in via de Strausslaan.

De persoon op de snorfiets is door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoer. De bestuurster van de auto was erg geschrokken van het ongeval, maar mankeerde verder niets. De schade aan de voertuigen is beperkt gebleven.

Een groepje meisjes fietste op het moment van het ongeval in de buurt maar zijn na aankomst van de hulpdiensten doorgereden. De politie heeft ze snel ingehaald om getuigenverklaringen op te kunnen nemen.

De betreffende kruising staat bij omwonenden al langer bekend als onveilig.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »