Politieauto in het centrum van Barendrecht

BARENDRECHT – Een 11-jarige jongen is vanavond (Woensdag 21 oktober 2020) om 19:25 uur bedreigd op de Middenbaan in het centrum van Barendrecht, zo meldt de moeder van het slachtoffer. Hij werd door een andere jongen bedreigd met een schroevendraaier: “Hij wilde zijn telefoon hebben.

De politie is direct ingeschakeld en in het centrum op zoek gegaan naar de dader, die onderdeel was van een groepje en ‘het woord deed’: “Witte jongen met krullen, Nikes aan en een donkerblauwe jas. In het groepje waren jongens en meiden

Middenbaan

Het incident vond plaats ter hoogte van de G&W winkel/oprit vanaf ‘t Vlak. De jongen wist aan zijn bedreiger te ontkomen door het op een rennen te zetten richting de AH supermarkt. Hier is hij zeer geschrokken, maar ongedeerd, aangekomen. Zijn telefoon heeft hij bij zich kunnen houden.

Het is op dit moment nog onbekend of de politie de dader en/of het groepje nog heeft aangetroffen. Heeft u iets verdachts gezien op/rond de Middenbaan rond het betreffende tijdstip? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Update 22 okt, 09:40 uur: Er is gisteravond (Dinsdag 20 oktober 2020) door de politie nog gezocht naar de groep. Diverse groepjes jongeren zijn gecontroleerd/gefouilleerd, maar er is geen verdachte meer aangetroffen. Op basis van de aangifte zullen er mogelijk nog camerabeelden van de Middenbaan worden opgevraagd en uitgekeken.

« | »