Man vlucht voor politie na ontdekken hennepkwekerij Akkerwinde in Barendrecht?

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Vrijdag 28 februari 2014) is door de politie melding gemaakt van een ontdekte hennepkwekerij aan de Akkerwinde in Barendrecht. In de kwekerij zijn zo’n 300 planten aangetroffen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld en de plantjes vernietigd. Zowel op de eerste als tweede etage van de woning bevond zich apparatuur van de hennepkwekerij.

Politie belt aan, man gevlucht?

De politie heeft zelf niets bekend gemaakt over een (poging tot) aanhouding, maar volgens diverse bronnen zou er sprake zijn geweest van een vluchtpoging door een man die zich op dat moment in de woning bevond. Of deze vluchtpoging uiteindelijk succesvol is geweest is niet bekend.

Volgens een bron is de politie vanochtend (Vrijdag 28 februari 2014) met meerdere voertuigen (6) aan de voorzijde van de woning aanwezig geweest. De politie heeft aangebeld en gewacht tot er open werd gedaan, vervolgens zou een man die aanwezig was in de woning via de achterzijde over/door een heg zijn gevlucht. Er zou ook nog een poging zijn gedaan door de politie om met een ladder de eerste verdieping van de woning te bereiken.

Volgens diverse mensen is de betreffende woning, die wordt onderverhuurd, de laatste tijd al vaak van bewoner(s) gewisseld en zorgde dit vaak voor overlast in de buurt.
Fotograaf: Team OO&V Barendrecht / C vd Merbel, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »