Bedreiging met mes op de Voordijk, daders overmeesterd en aangehouden, politie zoekt slachtoffers

BARENDRECHT – De politie heeft vannacht (Zondag 15 september 2019) twee jongens aangehouden voor een (poging) straatroof aan de Voordijk. Het tweetal bedreigde een paar leeftijdgenoten ter hoogte van het fietsviaduct over de Carnisser Baan.

Politie Barendrecht: “De beoogde slachtoffers waren echter niet onder de indruk en hebben kans gezien de twee daders te overmeesteren en te ontwapenen.” Bij de politie hebben zich geen personen gemeld die gewond zijn geraakt.

Aanhoudingen

De beoogde slachtoffers hebben, nadat ze de daders hadden overmeesterd en ontwapend, hun eigen weg vervolgd. De politie ontving (vooralsnog) niet van hen een melding, maar van getuigen van de poging tot beroving. De vermoedelijke daders konden daardoor direct door de politie worden aangehouden, terwijl de slachtoffers zich nu (nog) niet bij de politie hebben gemeld.

Aangifte nodig

Politie Barendrecht: “Mocht je een van de slachtoffers van de poging beroving zijn of kennen, laat het ons vooral weten. We hebben een aangifte van jullie nodig om de, inmiddels aangehouden, rovertjes hun verdiende “loon” te bezorgen.

« | »