Traumahelikopter naar bedrijfsongeval aan de Koopliedenweg in Barendrecht

Verschillende hulpdiensten zijn vanmiddag (Vrijdag 23 november 2012) met spoed opgeroepen naar de Koopliedenweg in Barendrecht. Het begon met een ambulance, maar als snel werd ook de brandweer opgeroepen. Deze werd kort na de melding alweer afgemeld. In plaats daarvan is wel de traumahelikoper opgeroepen.

Ter plaatse bleek dat er een ongeval had plaatsgevonden in de loods van een bedrijf. De traumahelikoper is een stukje verderop van de incidentlocatie geland waarna de politie de arts uit de helikopter naar het bedrijfsongeval heeft gebracht.

Ongeveer een half uur later is het slachtoffer met spoed, in de ambulance, afgevoerd naar het ziekenhuis en is de traumahelikopter weer vertrokken. Wat er precies heeft afgespeeld voor het ongeval en welke letsel het slachtoffer heeft opgelopen is onbekend. Gezien de opgeroepen hulpdiensten is het aannemelijk dat het hier om zwaar letsel gaat.

 
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »