Vrouw gewond bij aanrijding met pick-up truck op zebrapad 1e Barendrechtseweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Op de 1e Barendrechtseweg heeft omstreeks kwart voor vijf vanmiddag (Vrijdag 10 mei 2019) een aanrijding plaatsgevonden tussen een oudere vrouw in een scootmobiel en een grote auto. De pick-up truck raakte de scootmobiel ter hoogte van de Scheldestraat, bij het zebrapad met verkeerslichten. De auto kwam vanuit het centrum van Barendrecht.

Omwonenden hoorden een harde knal en zagen dat de vrouw ernstig gewond was geraakt. Vooral de voorzijde van de scootmobiel raakte zwaar beschadigd, de vrouw zelf kwam naast de scootmobiel op het asfalt terecht. Ambulancepersoneel heeft de vrouw op de brancard gelegd en overgebracht naar het ziekenhuis. De huidige toestand van het slachtoffer is niet bekend.

Uitgebreid onderzoek

De politie heeft in de uren na het ongeval uitgebreid onderzoek gedaan naar de aanrijding. De 1e Barendrechtseweg werd pas rond acht uur vanavond (Vrijdag 10 mei 2019) weer vrijgegeven. De politie heeft de betrokken auto en scootmobiel meegenomen voor verder onderzoek.

Direct na het ongeval heeft de politie verklaringen opgenomen van de betrokkenen en meerdere ooggetuigen. De verkeerssituatie is daarna volledig (fotografisch) in kaart gebracht door de verkeersongevallenanalisten van de politie. Ook is de afstelling van de verkeersregelinstallatie gecontroleerd. Dit hele onderzoek nam ruim twee uur in beslag.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »