Containers in brand op schoolpleinen Draaimolen en Groen van Prinsterer in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De brandweer van Barendrecht werd vanavond (Vrijdag 24 januari 2014) enkele minuten na negen uur opgeroepen voor een containerbrand aan de Bachlaan.

Ter plaatse bleek sprake van brand in een vuilcontainer die op het schoolplein van basisschool de Draaimolen stond. Hoewel de vlammen niet uit de container kwamen stond deze wel tussen een schuurtje en het schoolgebouw in. De brandweer heeft de container gesloten en naar een plaats getrokken waar deze makkelijker kon worden geblust.

Nog voordat dit bericht kon worden gepubliceerd is de brandweer om kwart voor tien opnieuw opgeroepen voor een containerbrand. Deze keer aan de Stellingmolen bij basisschool de Groen van Prinsterer. Ook hier heeft de brandweer de container weer volgespoten met water.

De brand aan de Stellingmolen zou zijn gemeld door enkele jongeren die daar in de buurt aanwezig waren. Gedurende het blussen van de brand waren er ook nog enkele andere groepen jongeren aanwezig.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »