Politiemacht opgetrommeld voor hennepkwekerij aan de Waddenring in Barendrecht (Carnisselande)

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Woensdag 22 januari 2014) tegen middernacht maakte de politie bekend een hennepkwekerij te hebben ontdekt aan de Waddenring in Carnisselande. Verdere details werden officieel niet bekend gemaakt.

BarendrechtNU ontving al eerder die avond een tip van een bezoeker. Aan de Waddenring stonden toen een vijftal politieauto’s en waren de agenten al bijna een uur aanwezig. Volgens de tipgever zou er even voor elf uur ‘s avonds een arrestatie zijn uitgevoerd. Vermoedelijk is daarna de ontmanteling van de hennepkwekerij in gang gezet.

Waarom de politie met zoveel mensen aanwezig was is nog niet duidelijk.

Archief: Hennepkwekerijen in Barendrecht


Mocht je zelf ooit een tip hebben, omdat je ergens een verdachte situatie ziet of de politie ergens in actie moet komen, laat het dan weten aan BarendrechtNU. Dit kan via Twitter en Facebook of via het tip formulier op BarendrechtNU Live. Een e-mail (met foto’s) naar nieuws [A] barendrechtnu.nl is uiteraard ook mogelijk. Tips en foto’s zijn een zeer waardevolle toevoeging aan officiële berichten van de politie (die van de meeste zaken geen melding maken).
Fotograaf: Twitter, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »