Scooterrijder ernstig gewond bij aanrijding met auto op de Avenue Carré

BARENDRECHT – De bestuurder van een scooter is gisteravond (Donderdag 15 november 2018) gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Avenue Carré. De voertuigen kwamen met elkaar in botsing op de kruising van de Avenue Carré met de Hazenburg, naast tramhalte Vrijenburg.

Het slachtoffer reed vanaf de Hazenburg richting de Konijnenburg toen deze tegen de zijkant van een auto op de Avenue Carré aan reed. De scooterbestuurder kwam hierbij ten val en raakte ernstig gewond.

Gewond

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer pijnstillers toegediend en ‘geplankt’: hiermee wordt verdere beweging van het lichaam voorkomen om (eventueel) letsel niet erger te maken. Volgens een omstander ging het om ernstig beenletsel. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam.

Onderzoek

De Avenue Carré is in verband met het onderzoek door de politie (verkeersongevallen analisten) tot ongeveer 23:15 uur afgesloten geweest tussen de Wolvenburg en Geitenburg. Alle sporen zijn (fotografisch) vastgelegd en verklaringen van betrokkenen en getuigen zijn opgenomen door de politie.

« | »