Fiets onder bewakingscamera vandaan gestolen aan de Ruyshaven

BARENDRECHT – [Video] Een jonge fietsendief die samen met twee andere jongens door een doodlopende Ruyshaven in Carnisselande fietsen. Zo beginnen de bewakingsbeelden van een fietsendiefstal gisteravond (Zaterdag 2 juni 2018) (21:07 uur) aan de Ruyshaven in Barendrecht.

De jongens rijden op en neer door de straat en verdwijnen een paar minuten uit beeld. Later (21:07 uur) komt één van hen terug, sluipt achter een auto de oprit op en graait de fiets weg die onder de bewakingscamera staat. Hij reed enkele minuten eerder op een rode damesfiets. Het drietal verdwijnt (op damesfietsen) richting de Portlandse Baan, de enige uitweg vanaf de Ruyshaven.

Fietsendiefstal

De inzender van de beelden geeft aan alle drie de fietsen waar de heren op rijden te herkennen van eerdere fietsendiefstallen. Eén van de fietsen (Rode Cortina) werd vermoedelijk eerder deze week gestolen bij het station van Barendrecht en de andere (Zwarte Cortina) aan de Meerwedesingel: “Mijn rode Cortina fiets is van donderdag 31/05 op vrijdag 1/06 gestolen op het station van Barendrecht. Echter in onderstaande beelden zie ik mijn eigen fiets voorbij komen terwijl een andere fiets wordt gestolen. De jongen die vervolgens die fiets steelt komt in de eerste video voorbij op mijn fiets. Graag delen! Herken je de jongen(s) of heb je meer informatie voor mij?

Update: De Rode Cortina fiets is gisterochtend (Zaterdag 2 juni 2018) teruggevonden.

Neem contact op met BarendrechtNU om in contact te komen met de inzender.


« | »