14-jarige fietser aangereden op rotonde 2e Barendrechtseweg: Auto gecheckt, jongen laten staan

BARENDRECHT – Gisteravond (Donderdag 24 mei 2018) omstreeks 19:00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de rotonde van de 2e Barendrechtseweg thv het Jaagpad. Een 14-jarige jongen werd hier aangereden door een rode auto.

De moeder van de aangereden jongen: “Ze stopte niet voor mijn zoon en mijn zoon knalde met zijn fietsband tegen haar achterwiel. Ze stopte eventjes en reed weer door.” De vrouw heeft de jongen vervolgens niet aangesproken: “We willen graag een getuigen oproep doen omdat wij het niet netjes vinden dat je na een aanrijding doorrijdt“, aldus de moeder.

Aanrijding

De automobiliste is, volgens de moeder van de aangereden jongen, een rondje om de rotonde gereden waarna ze heeft gecontroleerd of de auto schade had, de aangereden jongen werd genegeerd: “En nog niks aan mijn zoon gevraagd of hij ergens last van had. Zijn stuur/zadel stonden scheef en een wondje op zijn enkel die nu een beetje dik begint te worden. Er was wel een zwarte auto, maar die persoon is niet uitgestapt. Deze persoon bleef wel naar de bestuurder van de rode auto kijken.” Van het incident is melding gemaakt bij de politie.

Bent/kent u de betrokken automobiliste van deze aanrijding óf heeft u het ongeval gezien? Neem dan contact op met BarendrechtNU om in contact te worden gebracht met (de moeder van) de aangereden jongen.

Artikelfoto: Rotonde 2e Barendrechtseweg (Google Streetview) en de verwonding (rechts boven) van de jongen

« | »