Politieauto

BARENDRECHT – Afgelopen woensdagmiddag is een 11-jarige jongen rond 17:00 uur door twee belagers tot stoppen gedwongen aan de Schubertdreef. De jongen reed op zijn fiets toen hij werd vastgepakt en tegen zijn knieën geschopt, zo laat de moeder van het slachtoffer aan BarendrechtNU weten.

De moeder is nu op zoek naar de man die haar zoon heeft geholpen: de (onbekende) man riep naar de jongens dat hij de politie zou bellen, hierop sloegen de belagers van het slachtoffer op de vlucht. De moeder hoopt met deze oproep de behulpzame man te kunnen vinden om hem te bedanken. Bent of kent u de man? Neem dan contact op met BarendrechtNU.

Geschopt

De 11-jarige jongen reed op het fietspad vanaf de Schubertdreef richting de Rossinisingel toen hij werd belaagd: “Net over het bruggetje kwamen er 2 Marokkaanse/Turkse jongens achterop gefietst. Ze pakten hem allebei aan een kant vast en zeiden en dwongen hem dat hij moest stoppen. Toen kreeg hij van allebei een trap op zijn knieën.

Hulp

Op dat moment liep er net een man langs die bezig was om zijn hond uit te laten. De man riep richting de jongens dat hij de politie zou bellen, daardoor waren de belagers snel weer vertrokken. De man heeft de jongen gevraagd of alles goed ging en of hij pijn had. “Zijn knieën deden zeer maar hij kon nog wel verder fietsen“, aldus de moeder.

Belagers

Door de dreigende omstandigheden heeft het slachtoffer niet goed kunnen zien wie zijn belagers waren. Het gaat om 2 jongens van rond de 16 jaar met een donkere huidskleur. Er zal binnenkort aangifte worden gedaan. Mocht u iets gezien hebben van dit incident, dan zijn tips ook welkom.

Oproep

We zouden graag de meneer willen bedanken voor zijn hulp.“, aldus de moeder van het slachtoffer. Het slachtoffer omschrijft de man als een blanke man van rond de 40 jaar met een middelgrote zwart/wit/bruine hond. De man droeg een muts en (zonne)bril.

Bent of kent u de man? Neem dan contact op met BarendrechtNU zodat u in contact kunt worden gebracht met de betrokkenen.

« | »