Man (19) aangehouden na doorrijden bij verkeersongeval in Heerjansdam

HEERJANSDAM – Een 19-jarige automobilist uit Heerjansdam is gisteren (Zondag 21 januari 2018) in zijn woonplaats aangehouden. Hij zou ruim een uur daarvoor een auto hebben aangereden en vervolgens zijn doorgereden. Twee inzittenden raakten bij het ongeval gewond.

De traumahelikopter kwam met spoed ter plaatse. De gewonden moesten per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Doorgereden

Gistermiddag rond 14.50 uur haalde de verdachte op de Molenweg een andere personenauto in met daarin twee inzittenden. Bij deze inhaalmanoeuvre botste de man met zijn auto tegen het andere voertuig. De 20-jarige bestuurder van deze auto raakte de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Deze automobilist en zijn 14-jarige passagier, beiden uit Heerjansdam, raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis.

De 19-jarige in de andere auto reed door. Via Burgernet werden omwonenden opgeroepen om uit te kijken naar een zwarte Volkswagen Polo met schade aan de voorzijde. De politie kwam tijdens het onderzoek al snel bij de verdachte uit. Hij zit vast en zijn (beschadigde) auto is in beslag genomen.

Artikelfoto door: Arthur de Boon

« | »