Politieauto bespuugd bij melding van slagaderlijke bloeding aan de Standerdmolen

BARENDRECHT – Politie en ambulance werden vanavond (Zaterdag 13 januari 2018) vanmiddag om tien over half zes gealarmeerd vanwege een ernstige melding in de wijk Molenvliet. Aan de Standerdmolen bleek een bejaarde vrouw een slagaderlijke bloeding te hebben.

Samen met de ambulance kwamen zij bij de woning aan waar de buren en de bejaarde echtgenoot aanwezig waren. De woning zat onder het bloed maar gelukkig waren ze op tijd en werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.“, aldus de politie. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Politieauto bespuugd

Agenten hebben de echtgenoot van de vrouw nog even geholpen. Politie Barendrecht: “Na afscheid te hebben genomen van de man liepen de collega’s terug naar het dienstvoertuig en zagen tot hun verbazing dat er door een onbekende op het portierraam gespuugd was. (…) Was het omdat hun auto schuin in het parkeervak stond? Waarom doet iemand zoiets? Boosheid en onbegrip…

De agenten hebben op het politiebureau het raam schoongespoten en “zijn nu weer onderweg naar de volgende melding…“, zo besluit de politie het bericht.

Update 14 jan, 12:15: Ivm vragen over alle bekende details nog een aanvulling: Ambulance werd om 17:39 uur gealarmeerd (onbekend hoe laat die precies aan kwam), de politie kwam om 17:45 uur met spoed aan in de wijk en vertrok weer (met spoed) om 18:27 uur (obv meldingen van wijkbewoners). Onderstaande foto van de politieauto en ambulance bij het speeltuintje aan de Standerdmolen is gemaakt om 18:04 uur. Rond datzelfde moment heb ik een rondje gereden door de wijk (omdat toen nog niet bekend was wat er aan de hand was), maar het was toen heel erg stil op straat. Onduidelijk is of er toen al was gespuugd.

« | »