Traumahelikopter landt op gemeentehuisplein voor medische noodsituatie Dorpsstraat

BARENDRECHT – [Foto’s] De hulpdiensten zijn vanochtend (Maandag 25 december 2017) om 10:55 uur opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Dorpsstraat ter hoogte van het kruispunt bij de 1e Barendrechtseweg. Politie, brandweer en ambulances werden met spoed gealarmeerd.

Om 11:15 uur zette ook de gealarmeerde traumahelikopter de landing in op het (in aanbouw zijnde nieuwe) gemeentehuisplein. De brandweer had toen al de ladderauto opgesteld bij het appartementencomplex aan de Dorpsstraat. Tegen het middaguur is een persoon in zorgwekkende toestand met de ladderauto uit het complex gehaald en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Hulpdiensten

De Schaatsbaan werd tussen het kruispunt en de Dorpsstraat afgesloten door de politie om de hulpdiensten een veilige werkplek te geven. Later zijn de vrijwilligers van Verkeersregelaar Barendrecht, op verzoek van de politie, ook het (inkomende) verkeer vanaf de 1e Barendrechtseweg gaan omleiden via o.a. de Scheldestraat.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »