Fietser bewusteloos door val van fiets Breslaupad: Bedankje voor omstanders en hulpdiensten

BARENDRECHT – Vorige week zaterdagochtend (16 december) vonden er meerdere ongelukken plaats door (lokale) gladheid. Een aantal mensen gaven die dag al aan dat ze waren gevallen of zelfs in het ziekenhuis waren beland.

Eén van deze ongevallen vond plaats op het Breslaupad, bij de nieuwe rotonde met de Hamburg. Hier kwam een man ten val door de gladheid op het fietspad. Hij raakte bewusteloos.

Behulpzaam

Het slachtoffer van dit ongeval, Frans, wil graag de behulpzame mensen bedanken: “Bij deze wil ik de mensen bedanken die hulp verleend hebben bij een val met de fiets op zaterdag 16 december 2017 omstreeks 10:45. Ik ben gevallen bij het Breslaupad, de rotonde bij de Praxis. Ik was buiten bewustzijn tot in de ambulance.” Dankzij passanten werd een ambulance met spoed gealarmeerd en werd Frans met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis: “Ik heb gelukkig niks aan de val overgehouden.

Ook wil ik de ambulancebroeders bedanken en de politie voor het thuisbrengen van mijn fiets en het personeel van de spoedeisende hulp van het Ikazia Ziekenhuis“, aldus Frans.

Artikelfoto: Een ambulance op de locatie van het ongeval (archieffoto)

« | »