Tunnelpad (Heinenoordtunnel), Barendrecht

BARENDRECHT – De politie zoekt getuigen van een incident dat vanmiddag (Zondag 29 oktober 2017) rond 12:10 uur plaats vond bij de ingang van de Heinenoordtunnel aan Barendrechtse zijde. Een 13-jarig meisje werd op het Tunnelpad al fietsend vastgepakt door een volwassen man.

De man reed op een blauwe herenfiets en was gekleed in een blauw regenpak. Update, aanvullend signalement vd politie: “blank uiterlijk, bruin/grijs haar met slagen, gekleed in een regenjas en blauwe regenbroek zou op een blauwe Gazelle fiets hebben gereden.” Hij is weggefietst door de tunnel in de richting van Heinenoord.

De politie vraagt getuigen om zich te melden. Specifiek wordt er gezocht naar een aantal wielrenners, zij hebben het (vastpakken) mogelijk zien gebeuren, aldus de politie: “Vlak na het incident zijn er twee wielrenners het meisje gepasseerd vanuit de Hoeksche Waard richting Barendrecht. Het meisje droeg een legergroene jas en reed op een blauwe fiets met rieten mand. Graag komen we in contact met iedereen die iets kan vertellen over dit incident. Dit kan via 0900-8844 en dan vragen naar bureau Oud-Beijerland.

« | »