Schuur afgebrand in achtertuin van woning aan de Wester Hordijk

BARENDRECHT – [Foto’s] De brandweer is vanmiddag (Zondag 24 september 2017) om half vier uitgerukt voor een brand aan de Wester Hordijk op de grens van Barendrecht met Rotterdam. Grote zwarte rookwolken trokken vanaf de locatie over het naastgelegen spoor.

De brandweer schaalde snel op en ging met meerdere voertuigen ter plaatse. Naast politie en brandweer inzet heeft ook de politiehelikopter kort rondgevlogen boven het incident.

Schuurtje

In de achtertuin van een woning aan de Wester Hordijk bleek een schuurtje in brand te staan. Een overbuurvrouw noemde de vlammenzee die in korte tijd ontstond angstaanjagend. De brandweer kon de grote vlammen snel onder controle krijgen waarna de rookontwikkeling sterk af nam. Een ambulance werd tijdens de afhandeling van het incident met spoed ter plaatse gevraagd voor een persoon die rook had ingeademd.

Vanwege het gevaar (van eventuele overslag) is een naastgelegen bedrijfspand ontruimd. Goederen zijn uit het gebouw gehaald en de brandweer heeft binnen controles uitgevoerd. Stichting Salvage staat de betrokkenen bij tijdens de afhandeling van de schade.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »