Archieffoto ambulance

BARENDRECHT – Een 4-jarig jongetje uit Barendrecht is vanochtend (Zondag 27 augustus 2017) om half tien zwaar gewond geraakt bij een ongeval in Diever, zo laat de Politie Drenthe via Twitter weten: “Het kind liep met zijn moeder op de Peperstraat. Op zeker moment trok het kind aan een kunstwerk, gemaakt van een boom. Hierop viel het kunstwerk om en kwam het op het kind terecht. (…) Over zijn medische situatie kan geen nadere duiding worden gegeven.

Het jongetje is met spoed overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) in Groningen. De moeder en een tweede kind waren getuigen van het incident en zijn door de politie ook naar het ziekenhuis gebracht.

De politie onderzoekt het incident. De recherche en forensische opsporing gaan ter plaatse om onderzoek te doen. “Zij proberen op grond van onderzoek te achterhalen hoe dit heeft kunnen gebeuren. De plek van het ongeval is met linten afgezet.“, zo laat de politie weten.

Opmerking: In eerdere berichtgeving sprak de politie over een 4-jarig meisje. In latere communicatie vanuit de politie is dit aangepast naar een 4-jarig jongetje.

Artikelfoto: Archieffoto ambulance
Video: Meternieuws, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »