Files na aanrijding met meerdere gewonden op de Kilweg en afsluiting afrit A29

BARENDRECHT – Op de Kilweg heeft vanmiddag (Dinsdag 18 juli 2017) rond kwart over vier een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Vier auto’s waren betrokken bij de aanrijding en meerdere personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het incident vond plaats op de Kilweg vanuit Carnisselande richting het centrum van Barendrecht.

Het overige verkeer ondervond hinder van de afsluiting voor de afhandeling van het incident. Vanwege een ander ongeval op de A29 werd ook de afrit (20) naar de Kilweg enkele minuten afgesloten. Zowel de Kilweg als de snelwegen A29 en A15 rond Barendrecht liepen daardoor snel vol.

Aanrijding

Twee ambulances werden met spoed ter plaatse gevraagd voor de aanrijding. Vier auto’s waren achter op elkaar gebotst, zo laat Mustafa aan BarendrechtNU weten. Hij zat in één van de voertuigen en zag dat drie inzittenden van andere voertuigen, waaronder één kind, ter controle zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Voor zover bekend is niemand ernstig gewond geraakt.

Vanwege de ontstane verkeersopstopping zijn de vrijwilligers van Verkeersregelaars Barendrecht ter plaatse gegaan. Zij hebben de politie geassisteerd bij de doorstroming van het verkeer. De weg is om kwart voor zes weer vrijgegeven nadat de schadevoertuigen zijn afgevoerd.

Foto’s: Ingezonden door Mustafa

« | »