Brandalarm woning Hendrikse-Akker: Pannetje te lang op het vuur, brandweer via raam naar binnen

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer is vanmiddag (Vrijdag 30 juni 2017) om vijf over half twee gealarmeerd voor een melding van een woningbrand aan de Hendrikse-Akker. Brandweereenheden uit Rotterdam kwamen met spoed ter plaatse, de brandweer van Barendrecht was namelijk enkele minuten daarvoor ingezet als wateroppervlakte reddingsteam.

Omwonenden stonden de brandweer bij de woning op te wachten. De brandweer heeft bij aankomst direct het raam van de woning ingetikt om naar binnen te kunnen, er bleek namelijk niemand thuis te zijn, maar nog wel een pannetje eten op het vuur te staan. Het rokend pannetje is snel naar buiten gebracht. De schade blijft hierdoor beperkt tot een kapotte ruit en een verbrand pannetje.

De bewoonster kwam 10 minuten later terug bij haar woning en was erg geschrokken. Ze was het pannetje helemaal vergeten. De brandweer heeft haar geholpen om de woning weer veilig in gebruik te nemen.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »