Pony in de sloot aan de Voordijk in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanochtend (Donderdag 29 augustus 2013) rond kwart over negen is de brandweer opgeroepen voor een ‘hulpverlening dieren’. De brandweerlieden gingen met gepaste spoed naar het incident aan de Voordijk.

Ter plaatse bleek er een pony in de sloot te staan. De eigenaar had het dier ‘aan de riem’, maar kon hem er niet alleen uithalen. De brandweer is met twee man de sloot in gegaan om de pony naar de andere kant te helpen. Na kort verzet van de pony is het snel gelukt om het beest aan de andere kant op het droge te krijgen. De eigenaar heeft het dier daar weer overgenomen van de brandweer.

De pony stond op een stukje land met aan drie zijden een hek en aan één kant een sloot met als afscheiding een rij planten en struiken. Door onbekende oorzaak is het dier hier vermoedelijk toch doorheen gekomen en in de sloot beland.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »