Middeldijkerplein, Barendrecht (Nacht, donker)

BARENDRECHT – Gisteravond (Zaterdag 25 februari 2017) rond 22:10 uur maakte de politie melding van een beroving aan het Middeldijkerplein. Twee jongens werden van hun mobiele telefoons, OV chipkaart en identiteitsbewijs beroofd door een groep van (ongeveer) tien daders. Er zijn geen signalementen bekend gemaakt.

Bij de beroving raakte (in ieder geval) één van de slachtoffers gewond, hij werd in het gezicht geslagen. Het slachtoffer is later die avond met kaakletsel naar het ziekenhuis gegaan, zo liet een kennis van het slachtoffer gisteravond (Zaterdag 25 februari 2017) weten.

Update: De beroving op de twee 17-jarige jongens uit Barendrecht vond om 21:45 uur plaats. Het gaat volgens de politie om een groep van 8 verdachten.

Mogelijk vond de beroving al (veel) eerder plaats dan de genoemde 22:10 uur. Afgezien van dat het melden langer heeft geduurd ivm de gestolen telefoons; in het uur na de eerste melding is er ook geen politie op locatie en in de omliggende wijken gesignaleerd, dit zou er mogelijk op kunnen duiden dat de beroving (en zoekacties) al eerder plaatsvonden. De politie vraagt mensen die meer informatie hebben over de beroving om contact op te nemen via 0900-8844.

« | »