Tegenpartij en getuigen gezocht van aanrijding op Binnenlandse Baan

BARENDRECHT – Afgelopen maandag (9 januari) heeft er rond 9:00 uur ‘s ochtends een aanrijding plaatsgevonden op de Binnenlandse Baan. De aanrijding tussen twee auto’s gebeurde op de kruising met de Lekstraat, vlak voor Het Kruispunt. Een auto raakte flink beschadigd en de bestuurster liep letsel op.

De betrokkenen wisselden hun gegevens uit, maar nu blijkt het verkregen telefoonnummer van de tegenpartij niet te werken: “De tegenpartij kan ik niet meer achterhalen omdat ze een verkeerd telefoonnummer heeft doorgegeven. Omdat het vrij druk was die ochtend ben ik op zoek naar getuigen“, aldus de gedupeerde Patricia. Er wordt gezocht naar de bestuurder van een donkerblauwe Mazda waarvan het kenteken met 97-N begint.

Schade en letsel

Patricia heeft veel schade aan haar auto overgehouden door de aanrijding (zie foto). Zelf heeft ze ook letsel opgelopen en zit ze deze week met rug, nek en schouderklachten thuis. Ze komt dan ook graag alsnog in contact met de tegenpartij.

Ook worden getuigen van de aanrijding gevraagd om zich te melden om de verzekeringskwestie (schade/letsel) af te kunnen handelen. Op het adres van het schadeformulier woont iemand die zegt niets met de situatie te maken te hebben: “Die vrouw zei dat die mensen daar nog nooit gewoond hebben en dat ze al jaren benaderd wordt voor hun“.

Wie de aanrijding heeft zien gebeuren kan contact opnemen via nieuws [@] barendrecht.nl.

« | »