CV ketel in brand op zolder van woning aan de Dorpsstraat

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer is vanavond (Donderdag 1 december 2016) uitgerukt voor een melding van een gebouwbrand aan de Dorpsstraat. Twee brandweerauto’s uit Barendrecht, een ladderauto uit Rotterdam en twee politievoertuigen kwam met spoed naar het incident.

In een woning aan de Dorpsstraat bleek de CV ketel op zolder in brand te staan. Behalve de bewoners zelf zijn de buren ook tijdelijk uit hun woning gehaald.

CV ketel

De brandweer was zeer spoedig ter plaatse en had de brand snel onder controle. Een bewoner stond hevig hoestend op straat terwijl de brandweer naar de bron van de rookontwikkeling ging. Vanwege deze rookontwikkeling heeft de brandweer de woning geventileerd. De bewoner is overgebracht naar het ziekenhuis met een ambulance die voor hem ter plaatse was gevraagd.

Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om te ondersteunen bij de schade die is ontstaan. De brandweer heeft de woningen van buren gecontroleerd waarna deze bewoners weer naar binnen mochten.

De politie had na afloop overigens nog wat schade af te handelen:
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »