Man overleden bij waterongeval met scootmobiel in Kooiwalbos

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De hulpdiensten werden vanochtend (Zaterdag 9 juli 2016) in groten getale gealarmeerd voor een waterongeval in het Kooiwalbos. Politie, brandweer, ambulances en de traumahelikopter werden met spoed opgeroepen. Een aantal omstanders hebben eerste hulp geboden.

Een man bleek met zijn scootmobiel de sloot langs het fietspad in te zijn gereden. De hulpdiensten hebben de 61-jarige Rotterdammer eruit gehaald. Ondanks inspanningen om hem te redden bleek hij reeds overleden. De politie zal onderzoek doen naar het ongeval. Hoe het kon gebeuren dat de man de sloot in reed is vooralsnog onbekend.

Agenten ter plaatse dragen zorg voor het hondje van het overleden slachtoffer. Het fietspad door het Kooiwalbos is afgesloten, omrijden via het voetgangerspaadje langs het meertje is mogelijk.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »