Fietsendieven slaan op klaarlichte dag hun slag bij station en het Achterom

BARENDRECHT – De aanhouding van gisteren heeft andere fietsendieven er (helaas) niet van weerhouden om vandaag (Woensdag 29 juni 2016) weer fietsen te stelen in Barendrecht. Uit de fietsenstalling op station Barendrecht is vandaag (Woensdag 29 juni 2016) tussen 8:00 en 17:15 uur een zwarte Gazelle Orange Plus fiets gestolen (zie foto).

Het hangslot werd doorgeknipt en de fiets is, onder het oog van de bewakingscamera aan de Stationsweg, meegenomen. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie (tips zijn welkom, deze fiets was van groot belang voor het meeste nieuws op BarendrechtNU… ;-).

Update, ingezonden berichten van lezers. Roald: “Ook mijn fiets is vandaag (Woensdag 29 juni 2016) gestolen van station Barendrecht. Het was een nieuwe Gazelle eclips. Het is de derde dit jaar van me die gestolen wordt, ondanks dubbel slot. Het wordt tijd dat de gemeente hier actie onderneemt.” Sietske: “Mijn paarse Batavus diva (2015) werd tussen negen en half één gestolen uit de fietsenrekken op het Onderlangs.” Erwin: “Ook mijn Gazelle Eclipse (65 cm hoog) van nog geen jaar oud is ook gestolen gisteren (Dinsdag 28 juni 2016) (29-06-2016). Ook een dubbel slot waarvan de ketting extra dik was.

Achterom

BarendrechtNU ontving vanmiddag (Woensdag 29 juni 2016) nog een melding van fietsendiefstal in het centrum: Rond tien uur vanochtend (Woensdag 29 juni 2016) is er een Sparta E bike damesfiets gestolen aan het Achterom, ter hoogte van de AH. De fiets heeft zwart/donkergrijze fietstassen, hierin zaten nog een regenjas en zonnebril. Het betrof een fiets in nieuwstaat (bouwjaar 2014). Ook in dit geval is er al aangifte gedaan.

« | »