Traumahelikopter landt in Amaliaplantsoen voor noodsituatie Marijkesingel

BARENDRECHT – [Foto’s] De hulpdiensten zijn vanavond (Donderdag 2 juni 2016) gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Marijkesingel. Naast politie en ambulance kwam het mobiel medisch team (MMT) per traumahelikopter met spoed ter plaatse.

De traumahelikopter landde om vijf over half zeven vanavond (Donderdag 2 juni 2016) op een braakliggend terrein in het Amaliaplantsoen, vlak naast de tennisvereniging. De politie heeft het medisch personeel (met zwaailichten en sirenes aan) vanaf de helikopter naar de incidentlocatie gebracht. Dit betrof een medisch noodgeval in een woning aan de Marijkesingel. Een buurtbewoner heeft nog geholpen door een achtergebleven lid van het MMT met zijn eigen auto naar de incidentlocatie te brengen.

Meer sirenes

Vlak nadat de helikopter was geland waren er in de buurt nog meer sirenes te horen: de brandweer werd met spoed gealarmeerd voor een mogelijk gaslek in de parkeergarage bij de AH aan de Middenbaan (foto’s onderaan). Volgens de brandweer was er waarschijnlijk een wat oudere auto gestart die voor de geur in de garage heeft gezorgd.

Op hetzelfde moment ontving de ambulancedienst nog een derde (losstaande) melding in Barendrecht. Dit betrof een spoedrit voor een incident in een woning aan de Stellingmolen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »