Winkelruiten vernield op Middenbaan van Shoeby en Hollandse Heerlijkheid

Barendrecht – [Foto’s] De politie is vannacht (Dinsdag 31 mei 2016) op een melding afgegaan van vernielde ruiten op en rond de Middenbaan. De ruiten zouden al voor 4:30 uur vannacht (Dinsdag 31 mei 2016) door een onbekend aantal personen zijn vernield.

Uit eigen waarneming vanochtend (Dinsdag 31 mei 2016) door BarendrechtNU blijkt dat in ieder geval bij kledingwinkel Shoeby en horecazaak ‘Hollandse Heerlijkheid’ een ruit is vernield. De rest van de winkelstraat Middenbaan lijkt niet te zijn getroffen. Mogelijk zijn er (inmiddels) meer schadegevallen bekend bij de politie. Bij de vernielde ruiten werd een hoeveelheid drank aangetroffen die nog op straat lag. Naast Colaflesjes lagen er een aantal kapotte/lege flessen alcoholische drank.

Wie iets heeft gezien heeft van de vernielingen of de mogelijke daders, kan contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »