Vrouw in been gebeten door hond aan de Carnisseweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Zaterdag 1 juni 2013) om half 5 is een ambulance met gepaste spoed opgeroepen naar de Carnisseweg in Barendrecht. Ook de politie was met twee auto’s onderweg naar het ongeluk.

Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een incident met een hond op de kruising van de Carnisseweg met de Gdansk. De hond, die op dat moment werd uitgelaten, zou een passerende vrouw hebben gebeten. Het slachtoffer is aan de verwondingen geholpen in de ambulance en voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Omstanders vertelden dat de oudere vrouw in haar hand zou zijn gebeten, maar dit is niet bevestigd. De ambulancebroeder gaf wel aan dat de vrouw alleen nog last had van verwondingen aan haar bovenbeen.

De politie heeft met de man gesproken die de hond uit liet. Zij zullen gaan uitzoeken hoe de zaak in elkaar zit wat betreft de aansprakelijkheid.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »