Aanrijding tussen scooter en fietser op fietspad langs Talmaweg

BARENDRECHT – Politie en ambulance zijn vanmiddag (Vrijdag 13 mei 2016) om tien voor één gealarmeerd voor een ongeval bij de Talmaweg. Hier kwamen een fietser en scooter/brommer met elkaar in botsing. Dit gebeurde bij de kruising van het fietspad bij de Paddeweg.

De twee zouden volgens omwonenden met elkaar in botsing zijn gekomen waarna de scooter/brommer bij een uitwijk manoeuvre tegen een boom is aangekomen.

Beenletsel

Bij aankomst van hulpdiensten bleek de berijder van de scooter/brommer gewond aan zijn been. Hij is in de ambulance gecontroleerd en overgebracht naar het ziekenhuis. Het meisje op de fiets raakte niet gewond, maar de fiets raakte wel beschadigd.

Klap

Omwonenden hebben de klap van de aanrijding gehoord, maar over de exacte oorzaak was nog veel onduidelijkheid. Zo bleek de betrokken scooter/brommer bij aankomst van de hulpdiensten niet meer aanwezig op de plaats van het incident. Iemand anders heeft de scooter op dat moment meegenomen.

Politie

Toen familie van de scooter/brommer rijder ter plaatse kwam werd het de politie niet veel makkelijker gemaakt. Deze mevrouw leek het probleem op haar manier op te willen lossen waarop de agent duidelijk reageerde: “U gaat niet bepalen hoe ik mijn werk doe“. Op dat moment was de betrokken scooter nog niet terecht.

De politie laat desgevraagd weten dat het achteraf uiteindelijk allemaal wel mee viel. Alle betrokkenen zijn bereikt en gesproken, het letsel viel mee en er is niemand aangehouden.

« | »