Scooter geschept door auto op de Middeldijk

BARENDRECHT – [Foto’s] Even na elf uur vanochtend (Donderdag 12 mei 2016) zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Middeldijk. Ambulances werden met spoed gealarmeerd en ook het mobiel medisch team kwam per traumahelikopter ter plaatse.

Op de Middeldijk, ter hoogte van de Vrouwenpolder, bleek een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een auto en een scooter.

Scooter geschept

De scooter, met daarop twee personen, zou door de auto zijn geschept toen deze overstak bij het fietspad (Standerdmolen – Oude Trambaan). De bestuurder en bijrijder van de scooter, volgens omstanders twee jongens, zijn met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto had schade en een verbrijzelde voorruit aan de kant van de bestuurder.

De verkeersongevallen specialisten van de politie hebben na het ongeval onderzoek gedaan naar de toedracht. De Middeldijk is enige tijd afgesloten geweest op dit stuk.
Fotograaf: Ingezonden foto's / Saskia / Danny, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »