Deur geforceerd vanwege brandalarm in woning aan de Sandelhout in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer werd vanavond (Maandag 24 augustus 2015) om zeven uur met vier voertuigen gealarmeerd voor een mogelijke brand aan de Sandelhout. De politie reed eveneens met spoed naar de melding van een gebouwbrand.

In de betreffende woning bleek het brandalarm af te gaan, maar er was niemand in de woning aanwezig.

Update 20:25: De politie heeft laten weten dat er een hennepkwekerij is aangetroffen in de woning.

Update 31 augustus: De politie laat weten dat er tot op heden nog geen verdachte(n) is/zijn aangehouden voor de hennepkwekerij met 81 plantjes op de zolder. In de woning werd tevens illegaal stroom afgetapt. Pas nadat de brandweer de deur had geforceerd meldde een omstander zich bij de politie dat hij een telefoonnummer had van de bewoner. Of en wat hiermee is gedaan blijft vooralsnog onbekend.

Deur geforceerd

Om de woning te kunnen controleren heeft de brandweer de deur geforceerd. Er zou vervolgens een klein pannetje uit de woning zijn gehaald. De brandweer heeft alle ramen en deuren van de woning opengezet. De politie is in afwachting van de bewoners ter plaatse gebleven.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »