Verfrissende en muzikale intocht Avondvierdaagse Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanavond (Donderdag 4 juni 2015) liepen ongeveer 2.000 deelnemers voor de laatste dag de avondvierdaagse. De route van vanavond (Donderdag 4 juni 2015) liep vanaf de hockeyvereniging aan de Zuider Carnisseweg via het Swifterbantpad richting het Havenhoofd, een stuk door de wijk en vervolgens weer terug.

Muziek

Bij terugkomst op de hockeyvelden werden de deelnemers onthaald met muziek en een (onverwacht) verfrissende douche van de veld sproei-installatie. De kinderen renden massaal door de kunstmatige regenbui heen om even lekker af te koelen terwijl de stralende zon de temperatuur op de hockeyvelden liet oplopen (video).

Basisschool het Lichtpunt heeft op eigen initiatief voor de muziek gezorgd: de Jong Euroband heeft de lopers onthaald op de hockeyvelden. Hier konden de deelnemers ook hun medaille ophalen. Het plan is om de band volgend jaar voor de wandelaars uit te laten lopen voor het laatste stuk.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »