FOTO'S: Veteranendag Barendrecht 2019

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteren (Zaterdag 15 juni 2019) vond de Barendrechtse Veteranendag plaats op het gemeentehuisplein, in het gemeentehuis en in Theater het Kruispunt. Het openbare deel vond plaats op het gemeentehuisplein, hier was een springkussen/stormbaan voor kinderen, stonden oude legervoertuigen en zorgde o.a. de Big Band Barendrecht voor de muziek. Battle Tanks Nederland was aanwezig met op afstand bestuurbare mini-tanks.

In het gemeentehuis vond een besloten bijeenkomst plaats voor veteranen. In de middag vond een gratis te bezoeken concert plaats van de Fanfare Bereden Wapens.

Stichting Veteranen Comite Barendrecht: “De Veteranendag 2019 is afgelopen, ondanks de veranderingen hier en daar is het weer een mooie dag geworden. Wij bedanken de Gemeente Barendrecht voor hun ondersteuning, bijdrage en vertrouwen. Uiteraard bedanken wij alle veteranen, thuisfronters en alle bezoekers van vandaag (Zondag 16 juni 2019) voor jullie aanwezigheid. We hopen jullie volgend jaar weer te zien.
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »