FOTO'S: Intocht Avondvierdaagse Barendrecht 2019

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Donderdag 6 juni 2019) vond alweer de laatste wandeling plaats van de Barendrechtse Avondvierdaagse. In totaal liepen er 1.864 ingeschreven deelnemers mee, maar in de praktijk lopen er veel meer mensen mee (ouders/begeleiders).

Door de afgelasting afgelopen dinsdag hebben de deelnemers 3 van de 4 avonden kunnen lopen. Dat maakte de feestsfeer bij de intocht er gelukkig niet minder om. Familie, vrienden, opa’s en oma’s stonden bij de finish klaar om de deelnemers feestelijk binnen te halen.

Finish

De organisatie had gezorgd voor een brassband en live muziek op het finishterrein. Hier kon direct na afloop de medaille worden opgehaald. Diverse scholen organiseerden op het finishterrein ook nog een eigen huldiging voor de leerlingen. De kinderen werden hier ‘volgehangen’ met medailles, snoep en bloemen. De organisatie kijkt tevreden terug op de vierdaagse: “Het was weer een geweldig evenement met gelukkig weinig uitvallers. De uitvallers hebben een extra attentie gehad van de avondvierdaagse“, aldus Johan Terdu.

Dankzij de sponsors lag er bij de finish voor alle deelnemers ook een appel, banaan en flesje water klaar.

Prijzen

Er werden bij de finish namens de organistatie nog drie prijzen uitgereikt door Jos Vis:

  • Veiligste en meest herkenbare groep (Wisselbeker): Kinderopvang Eiland Marlyne
  • Veiligste groep: De Rehobôthschool
  • Meest herkenbare groep: CBS Het Lichtpunt

Goede doel

De organisatie van de Avondvierdaagse heeft dit jaar ook financieel een goed doel ondersteund. Johan Terdu: “De stichting Sinchou Algahie ontvangt naast de opbrengst van de sponsor enveloppen ook nog € 2000,00 van de stichting A4D Barendrecht. Nogmaals namens het bestuur heel hartelijk bedankt.
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »