FOTO'S: Koningsdag 2019 in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s+ Video] De Koningsdag in Barendrecht begon vanochtend (Zaterdag 27 april 2019) om negen uur met de traditionele Aubade in de Dorpskerk. De muziek werd verzorgd door de Harmonievereniging, de zang door Stichting Kids-Bizz.

Tegelijkertijd met de Aubade begonnen buiten in de Oude Dorpskern en op de Middenbaan de vrijmarkt en kindervrijmarkten. In de loop van de ochtend gingen ook de kinderspellen in de Oude Dorpskern en in het centrum van Barendrecht van start.

Koningsdag

Een aantal pittige regenbuien later op de dag zorgden op een aantal momenten voor een leegloop van een flink aantal verkopers in de Oude Dorpskern en op de Middenbaan. Tussen 14:00 en 15:00 uur hielden veel kinderen (en ouders) op de kindervrijmarkt het voor gezien. In de Dorpsstraat bleef het nog wel druk op de vrijmarkt en het Doormanplein. De zon brak later op de middag weer meermaals door, het bleef wel fris. Op het Doormanplein is nog tot vanavond (Zaterdag 27 april 2019) 20:00 uur live muziek, afgewisseld met een DJ, te horen.

Tot vanavond (Zaterdag 27 april 2019) 23:00 uur kan de kermis nog worden bezocht op het gemeentehuisplein. Na 23:00 uur begint direct de afbouw van de attracties.

Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »