FOTO'S: Roparun doorkomst Barendrecht 2018

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Maandag 21 mei 2018) zijn tussen 11:00 en 18:00 uur ruim 300 Roparun teams door Barendrecht gekomen, op weg naar de finish in Rotterdam. De festiviteiten op het gemeentehuisplein en in de Oude Dorpskern werden goed bezocht. Zeker in de middag was het gemeentehuisplein en Doormanplein goed gevuld, ook zaten de tribunes langs de route vol.

Burgemeester van Belzen, wethouders en raadsleden hebben de hele dag alle deelnemers aangemoedigd vanaf het podium op het gemeentehuisplein. Bij Heuvelsteyn werden ze toegezongen en op het Doormanplein werden ze nogmaals luid toegejuicht.

Laatste team

Het laatste team werd even na 18:00 uur ontvangen op het gemeentehuisplein. Het team werd het podium opgehaald op het Doormanplein waarna gezamenlijk ‘You’ll never walk alone‘ werd gezongen. Burgemeester van Belzen is op uitnodiging van de Roparun organisatie per motor achter het laatste team aangereden om de laatste teams te zien finishen in Rotterdam.

Fotoverslag

Een uitgebreid fotoverslag bekijk je hier. Voor mensen die specifieke teams zoeken, bij deze wat hulp bij het doorzoeken van de 440+ foto’s: 12:00 uur, 13:00 uur, 14:00 uur, 15:00 uur, 16:00 uur en 18:00 uur.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »