FOTO'S: Open dag bij Brandweer Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Gisteren (Zaterdag 23 september 2017) vond de open dag van Brandweer Barendrecht plaats in de kazerne aan de 2e Barendrechtseweg. De dag werd drukbezocht door kinderen met ouders/opa’s/oma’s, jeugd en vele andere geïnteresseerden. Vooral het ritje in de brandweerauto was een populaire activiteit.

Zowel de vrijwilligers als de jeugd van Brandweer Barendrecht hebben activiteiten en demonstraties gegeven tijdens de open dag.

Brandweer activiteiten

De jeugdbrandweer stond de hele dag klaar om kinderen verschillende brand- en waterspelletjes te laten spelen. Voor de kleinere kinderen was er het brandweer springkussen.

Verspreid over de dag was iedereen welkom bij de demonstraties: vlam in de pan, reanimaties en hulpverlening bij een auto ongeval. De dag werd afgesloten met een grote demonstratie van een ongeval waarbij 3 auto’s op elkaar botsten: één fietser onder de auto, een ‘dronken’ bestuurder en een auto in brand.

Tijdens de open dag waren ook brandweervoertuigen van andere kazernes te bezichtigen, zoals een schuimblusvoertuig en een ladderauto uit Rotterdam.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »