Paasfeest bij De Kleine Duiker: Honderden eieren verstopt in het weiland

BARENDRECHT – [Foto’s] Bij De Kleine Duiker werd vanmiddag (Maandag 17 april 2017) het jaarlijkse Paasfeest georganiseerd. De hele dag konden kinderen hier terecht voor allerlei activiteiten: van het knuffelen met de lammetjes tot het zoeken van (echte) paaseieren in het weiland. Met een strippenkaart kon er o.a. ook kano worden gevaren, geknutseld en op het springkussen worden gespeeld.

Het evenement werd de hele dag door druk bezocht. Het lentezonnetje zal hier ongetwijfeld aan hebben bijgedragen. Aan het begin van de middag stonden alle parkeerterreinen in de direct omgeving vol. Bezoekers konden parkeren bij IKEA en met een pendeldienst met de huifkar naar De Kleine Duiker.

Paaseieren zoeken

In de middag werd er twee keer een grote paaseieren zoek-actie gehouden in het weiland achter De Kleine Duiker. Tientallen kinderen (en ouders) stonden om één uur klaar om het veld op te stormen en de honderden verstopte eieren te vinden. Halverwege de middag werd er nog een keer naar paaseieren gezocht.

De gevonden eieren mochten de kinderen daarna beschilderen bij de knutselclub in de hooimijt.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »