Geslaagde Landleven-fair bij Boerderij Dorpzicht

BARENDRECHT – [Foto’s] Het landleven-fair evenement bij Boerderij Dorpzicht is vandaag (Zaterdag 10 september 2016) succesvol verlopen. De organisatie vond het vooraf nog spannend omdat ze niet wisten of het evenement aan zou slaan in Barendrecht. Deze zorgen bleken onterecht, de bezoekers wisten de boerderij aan de Dorpsstaat namelijk goed te vinden.

Op het terrein van Boerderij Dorpzicht stonden diverse kraampjes van (lokale) winkeliers. Honing, verscheidene dranken, kleding, bloemen, hapjes en iets te drinken stonden opgesteld naast de boerderij. Binnen in de schuur werden video’s getoond over de historie van Barendrecht, gemonteerd door Bas Romeijn. De boerderijwinkel zelf was ook open.

Velocipede-fiets

Tussen het winkelen door werd er in de middag twee maal een demonstratie met een velocipede-fiets gegeven. Bezoekers mochten hierbij ook een poging wagen om ‘op de fiets met het grote voorwiel’ te rijden.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »