Koningsdag Kinderspelen 2016 bij VV Smitshoek

BARENDRECHT – [Foto’s] Weer of geen weer, veel kinderen hebben vanmiddag (Woensdag 27 april 2016) tientallen activiteiten en spellen kunnen spelen op het terrein van VV Smitshoek. Vanwege de weersomstandigheden heeft de organisatie enkele aanpassingen moeten doorvoeren.

Op het terrein werd het al snel erg druk en de kinderen amuseerden zich op de springkussens, met de roofvogels, het ringwerpen, sjoelen, levend tafelvoetbal en andere spellen.

Zie ook foto’s en video: Sfeerimpressie: Koningsdag 2016 muzikaal van start in Barendrecht

Kinderspelen

Kinderen konden een lijst van maar liefst 42 spellen doorlopen. Ondanks dat de kinderspelen zonnig begonnen veranderde het weer al snel. Rond twee uur viel er een hagelbui en even later nog een buitje. De regen heeft in de loop van de middag niet doorgezet. Burgemeester van Belzen kwam vanmiddag (Woensdag 27 april 2016) ook nog een kijkje nemen bij de tientallen kinderen die als één van de eerste waren begonnen aan alle activiteiten.
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »