BARENDRECHT – De tunnel van de Heulweg is al geruime tijd afgesloten voor auto’s. Hier wordt de waterverbinding, tussen het noordelijke en het zuidelijke deel van de Blauwe Verbinding, gerealiseerd. Vanaf volgend jaar kunnen hier bootjes varen. Naast de waterverbinding komen er een ruiterpad en een ecologische zone in de tunnel.

Werkzaamheden

De werkzaamheden met betrekking tot de Blauwe verbinding aan de Heulweg – Smitshoek zijn bijna gereed. Het nieuwe fietspad en de watergang worden met elkaar verbonden. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren wordt het fietspad tussen de Charloise Lagedijk en Smitshoek afgesloten. De werkzaamheden vinden plaats van maandag 9 april tot en met maandag 7 mei.

Informatie

De Blauwe Verbinding is een 15 kilometer lange waterverbinding tussen het Zuiderpark in Rotterdam, het Zuidelijke Randpark, de Rhoonse Weide, het Buijtenland van Rhoon en de Zuidpolder in Barendrecht. Kijk voor meer informatie over de Blauwe Verbinding op rotterdam.nl/blauweverbinding. Vragen over de werkzaamheden kunt u mailen naar blauweverbinding@rotterdam.nl.

« | »