Politieauto, Dierensteinweg, Barendrecht

BARENDRECHT – Sinds gistermiddag (Woensdag 14 oktober 2020) 15:30 uur is de 12-jarige Ilyda vermist. Ze is voor het laatst gezien bij de Focus Beroepsacademie aan de Dierensteinweg in Barendrecht.

Ze vertrok woensdagmiddag op de fiets vanuit school in #Barendrecht richting haar huis in #Rotterdam-Zuid, maar is daar niet aangekomen. Weet je waar ze is of heb je haar gezien? Bel 0900-8844.“, zo meldt de politie.

UPDATE 10:05 uur: Het vermiste meisje is weer in goede gezondheid gevonden. Politie: “Zij is meegenomen naar een politiebureau voor een gesprek. Iedereen veel dank voor het uitkijken en meezoeken.

Oproep

Via Facebook werd gisteravond (Woensdag 14 oktober 2020) al een oproep gedeeld namens de moeder van het meisje: “Zij was om 13:20uur uit en zou gelijk naar huis gaan richting de Slinge, Zuidwijk. Om 13:30uur is gezien dat zij terug de school in liep en om 15:30uur is er via Teams voor het laatst contact met haar geweest. Ook toen gaf zij aan naar huis te gaan. Om 15:50uur is zij voor het laatst online geweest via teams. Zij is echter niet meer thuis gekomen!

Ilyda is 12 jaar oud, 1.55m lang, heeft donker haar en droeg gisteren (Woensdag 14 oktober 2020) een zwarte hoofddoek, een paars mondmasker en een gehaakt zwart vest. Ze reed op een fiets. In een Burgernet oproep vulde de politie dit aan met: Lang donker haar, blank, brildragend, groene jas en zwarte broek met hoge zwarte laarzen.

Update uit de oproep via Facebook: “Ilayda is gisterenavond om 20:30uur gezien bij de Ikea Barendrecht. Daar heeft zij de weg gevraagd naar de Slinge en is zij het bord Rotterdam 4km gaan volgen. Mocht u iets gezien of gehoord hebben laat het aub weten!

Heeft u Ilyda gezien, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie via 0900-8844.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Vermissingen« | »