Ukkepuk concert door Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag 5 april hebben ruim 50 kinderen met hun (groot)ouders het concert voor Ukkepuk met veel plezier bijgewoond in het Trefpunt in Barendrecht. Anja Leeuwenburg zorgde samen met het Jeugdorkest o.l.v. Ivo Kouwenhoven en de Kleutermuziekgroep van Harmonievereniging Barendrecht o.l.v. Winia Schriek voor een afwisselend programma waarbij de jongsten mee konden trommelen, klappen, dansen en spelen op schudinstrumentjes.

Luisteren naar klassieke muziek en meezingen met Muziek op Schootliedjes maakt het concert voor Ukkepuk voor alle leeftijden aantrekkelijk en toegankelijk. Als toegevoegde waarde is het gedeelte dat ouder en kind tussen het orkest konden zitten om zo de instrumenten en de muziek van heel dichtbij te beleven. Aan het eind van het concert was er de mogelijkheid om instrumenten uit te proberen en ook ouders vonden dit een hele ervaring!

Een geslaagde dag vol muziek voor jong en oud krijgt een plaats in de jaarkalender van Harmonievereniging Barendrecht. U hoeft echter niet tot volgend concert te wachten. In september starten weer de lessen voor muziek op Schoot Info muzikanjer@hotmail.com of bel Anja Leeuwenburg 06-21901720. De kleutermuziek play-shops zullen ook in september weer starten op zaterdagochtend. De leeftijd hiervoor is vanaf 4 jaar. Op zaterdag zal een groep van 4/ 5 jaar starten en bij voldoende deelname een groepje van 6/7 jaar. Inlichtingen hierover bij secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel Maria Prooi 06-42412638 of kijk op de website harmoniebarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »