Gymnastiekvereniging Barendrecht organiseert halve finale NK turnen dames in Rotterdam

BARENDRECHT/ROTTERDAM – Op zaterdag 5 en zondag 6 april 2014 organiseert Gymnastiekvereniging Barendrecht in samenwerking met de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) de halve finale NK turnen dames in Sporthal De Enk te Rotterdam.

Tijdens dit weekend strijden alle leeftijdscategorieën in verschillende niveaus voor een plekje in de finale van het Nederlands Kampioenschap, tijdens deze halve finale nemen 16 Barendrechtse turnsters het op tegen turnsters uit het hele land. De leeftijdscategorieën zijn over beide dagen verdeeld. Trainsters en vrijwilligers van GV Barendrecht zijn al maanden bezig om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Het is geweldig om te zien dat iedereen meehelpt. Er zijn vrijwilligers uit de gehele vereniging die hun bijdrage leveren, ouders van turnsters maar ook de turnsters zelf. Onmisbare hulp die de vereniging goed kan gebruiken om er een fantastisch evenement van te maken. Uiteraard kan een dergelijk evenement niet zonder sponsors, die zowel in geld als in natura op verschillende fronten hun steentje hebben bijdragen waarvoor hartelijk dank. Voor meer informatie en het programma kunt u een kijkje nemen op beide websites: gvbarendrecht.nl of kngu.nl

De wedstrijden duren zowel op zaterdag als op zondag van 09.00 uur tot 20.30 uur. Een kaartje kost € 5,00 (voor bezoekers vanaf 12 jaar) of € 3,00 (t/m 12 jaar). Sporthal De Enk is te vinden aan de Enk 134 te Rotterdam.

Barendrechtse turnsters in actie

Zaterdag 5 april

  • Ronde 1: Lou Tibben (pupil 2 n3)
  • Ronde 3: Emilie Verheul en Ilonka Hoogeveen (jeugd 1 n4), Hannelore van der Beek (jeugd 1 n2)
  • Ronde 5: Milena Bakker (junior 1e divisie)

Zondag 6 april

  • Ronde 1: Lindsay Lopes, Louisa-Britt Lewis, Kristel van der Beek, Tessa Kleefkens, Vivian Thomassen, Sidney Soares (instap n2)
  • Ronde 2: Melissa Zandstra en Britt van Aridghem (jeugd 3e divisie)
  • Ronde 3: Eva van Gemert en Indey van Tricht-Onnink (jeugd 1 n2)
  • Ronde 5: Felicia van Veen (senior 1e divisie)

Foto: Turnster Hannelore van der Beek / Turnsupporter – Tanja MoodyBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »