Grote speculaasverkoop actie door en voor leden van de Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Net als in voorgaande jaren houdt Harmonievereniging Barendrecht ook dit jaar weer haar grote speculaasactie. De poppen kosten €5,00 per stuk en wegen 500 gram.

Ieder lid is in de gelegenheid om minimaal 1 doos met 12 poppen mee naar huis te nemen en die in familie en/of vriendenkring of in de eigen straat te verkopen. Vorig jaar werden er 3.000 speculaaspoppen verkocht. De opbrengst komt ten goede aan de vereniging.

Bestellen

Uiteraard hoeft u als Barendrechter niet langer dan noodzakelijk zonder te zitten. U kunt mailen naar speculaas@harmoniebarendrecht.nl dan wordt er contact met u opgenomen op welke manier u in het bezit kan komen van één of meer speculaaspoppen: Voor grote bestellingen kunt u ook een mail naar het mailadres sturen.

Harmonievereniging Barendrecht: “Het is altijd handig om één of meer poppen in huis te hebben. Ze zijn ook leuk om cadeau te doen of mee te nemen als u op visite gaat! In het Trefpunt kunt u iedere avond langs komen. Daar zijn altijd mensen aanwezig die u die lekkere poppen kunnen leveren.  En als u er toch bent luister dan even of doe gezellig mee en kom ervaren dat Harmonievereniging Barendrecht de gezelligste muziekvereniging van Barendrecht is.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »