BARENDRECHT – Net als in voorgaande jaren houdt Harmonievereniging Barendrecht ook dit jaar weer haar grote speculaasactie. De heerlijke poppen kosten € 4,00 per stuk en wegen 500 gram. Dus nog geen euro per ons !

Ieder lid is in de gelegenheid om minimaal 1 doos met 12 poppen mee naar huis te nemen en die in familie en/of vriendenkring of in de eigen straat te verkopen.

Speculaas

Uiteraard hoeft u als Barendrechter niet langer dan noodzakelijk zonder te zitten. U kunt mailen naar speculaas@harmoniebarendrecht.nl dan wordt er contact met u opgenomen op welke manier u in het bezit kan komen van deze overheerlijke poppen. Het is altijd handig om één of meer poppen in huis te hebben. Ze zijn ook leuk om cadeau te doen of mee te nemen als u op visite gaat! Voor grote bestellingen kunt u ook een mail naar bovenstaand mailadres sturen.

Trefpunt

In het Trefpunt kunt u iedere avond langs komen. Daar zijn altijd mensen aanwezig die u die lekkere poppen kunnen leveren. En als u er toch bent luister dan even of doe gezellig mee en kom ervaren dat Harmonievereniging Barendrecht de gezelligste muziekvereniging van Barendrecht is.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »