BARENDRECHT – [Video] BVV Barendrecht speelde gistermiddag (Zaterdag 17 januari 2015) op de Bongerd een wedstrijd tegen Scheveningen. Deze wedstrijd eindigde voor Barendrecht-speler Mitchell van Gastel in de 83e minuut met een gebroken neus (zie update).

Scheidsrechter

De scheidsrechter maakte tegen het eind van de wedstrijd een gebaar om het spel door te laten spelen, maar op dat moment liep de speler van Barendrecht naast de scheidsrechter. Mitchell van Gastel kreeg de arm in zijn gezicht en ging direct naar de grond. Hij is met de brancard van het veld gehaald.

De wedstrijd Barendrecht – Scheveningen eindigde in een gelijkspel: 1-1.

Update 19 jan

Volgens RTV Rijnmond, die met de Barendrechtse voetballer sprak, valt de blessure mee. De neus is niet gebroken, maar staat wel een beetje scheef en is een beetje opgezwollen. “De scheidsrechter heeft me bij de fysio nog even opgezocht. Ik neem hem niets kwalijk, het was echt een ongelukje”, aldus Van Gastel.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Video: omroepwest, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »